Loading...
About Us 2017-04-26T12:01:13+00:00

Kontakta oss

  • info@gotogolf.se
  • +46 73 048 48 97

Bli kontaktad

Vi är PGA pros, golfentreprenörer och golfreseexperter. Tillsammans med Sveriges ledande reseleverantör till idrotten har vi skapat en ny golfresebyrå i Goto Golf Tours. Vår ambition är hög. Vi tänker bli ledande inom golfpaketresor i Sverige.

Den personliga kontakten, noggrannheten och omsorgen vi lägger ner på alla våra resor är några av styrkorna med den kompakta organisation vi har. Med lång erfarenhet och kompetens inom resor, golf och sportarrangemang erbjuder vi trygga och kvalitativa arrangemang med en speciell eller lokal touch på varje destination.

Vi erbjuder

Proresor / Golfskolor

Tillsammans med PGA professionals och andra experter erbjuder vi dig extraordinära reseupplevelser som kretsar kring golfen. T.ex. Gastrogolf och utvecklande golfskolor med meriterade tränare. Allt på resmål utvalda för att passa perfekt och ge dig en upplevelse utöver det vanliga.

Gruppresor för privata grupper

Vi arrangerar även resor för er som redan är en grupp och vill resa tillsammans privat eller från företaget och som vill dra nytta av vår expertis för att säkerställa en lyckad resa.

Varför ska du anlita oss ?

Vår kunskap

Med de samlade erfarenheterna som vi och Grand Travel har från golf, idrottsresor, golfevent och företagsarrangemang kan vi tillsammans erbjuda marknaden produkter med utvalda inslag som är genomtänkta in i minsta detalj.

Våra partners

Vi jobbar med några få utvalda resmål som vi utvecklar långsiktiga relationer och avtal med och jobbar tillsammans med dem för att skapa ytterligare mervärden för dig som resenär.

Tillsammans med våra skickliga Professionals vill vi utveckla våra resor vilket skall resultera att varje resa blir en succé. Därför väljer vi ut våra coacher med omsorg för att tillsammans vidareutveckla vår produkt till nya nivåer.

Go to Golf Tours har bildats av Grand Travel Group AB tillsammans med ett flertal personer med professionell bakgrund inom golf, fotboll och entreprenörskap.

Vårt team

Grand Travel Group AB – ledande reseleverantör till idrotten. Idag har man avtal med 41 idrottsförbund, däribland Svenska Golfförbundet. Grand Travel är delägare i Goto Golf Tours AB

Daniel Olsson – VD
som även är PGA Professional

Eva Runnäs Malmstedt – Produktionsanvarig.
Med lång erfarenhet från resebranschen.

Michael Andersson – Partner
Fotbollsprofil och entreprenör. Michael har en lång bakgrund inom fotbollen som spelare, tränare, klubbdirektör och VD.

Fredrik Cederborg – Pro relationer
Bakgrund som PGA Professional. Fredrik har jobbat med golfresor under flera år och driver även Bookingbird AB.

Mattias Andersson – Försäljning.
Bakgrund som försäljningschef på Adidas & Taylor Made

VÅRA PARTNERS

Vi är stolta över att jobba tillsammans med partners som har samma höga ambitionsnivå som oss