Loading...
Best links of Dublin 2016-12-08T17:26:45+00:00

Project Description

Portmarnock Hotel & Golf Links – 4****
På detta avslappnade och lyxiga hotell har ingenting förbisetts. Från det ögonblick du anländer, kommer den vänliga personalen ta hand om alla dina behov. Detta gör dig fri att gå på stranden, spela linksgolf, njuta av välbefinnande på skönhetssalongen eller äta läcker, lokal mat.

Detta lyxiga 4-stjärniga hotell kombinerar modern elegans med storslagenheten i ett 18-tals hem som en gång ägdes av medlemmar i Jameson Whiskey dynastin. Hotellets smarta konstruktion garanterar att alla rum har utsikt över havet, trädgården eller golfbanan .

Det ligger bara 15 minuter från Dublins flygplats, inbäddat mellan de pittoreska, exklusiva kustbyarna Malahide och Howth. Portmarnocks tågstation ligger också inom 10 minuters promenad, vilket ger dig enkel tillgång till Dublins centrum.

Portmarnock Links
ligger vid stranden på en halvö och Bernhard Langer valde denna magnifika inramning för att utforma sin första linksbana. Tillsammans med arkitekten Stan Eby skapade de en bana som är en utmaning för alla.

Banan utnyttjar till fullo sanddynorna och den naturliga terrängen för att ge en layout som tillfredsställer även den ivrigaste linksälskaren. Förhöjda tees och greener, blinda inspel och doglegs.

Mjukt böljande lyxigt fjädrande fairways som leder till stora snabba greener och 98 strategiskt utplacerade bunkrar tvingar dig att fokusera då du spelar dig fram, mellan kullar, vilt gräs och ärttörne.

The Island Golf Club, Corballis, Donabate, Co Dublin
Denna vackra linksbana, isolerad från omvärlden är omgiven av Irländska sjön, Donabate stranden och Broadmeadows  flodmynning. Inbäddat mellan de högsta sanddynerna på någon linksbana i Irland kan man inte undgå att imponeras av dess karga skönhet.

Portmarnock Golf Club (Old Course)
Banan grundades 1894, och rankas konsekvent bland de bästa golfbanorna  i världen. Med en rik historia och noggrant anpassad till utvecklingen av golf i Irland, har Portmarnock stått värd för många stora mästerskap inklusive flera Irish Open Championships, Walker Cup och den irländska Amateur Close Championship. På Old Portmarnock får du uppleva en av de mest renodlade linksbanorna i världen, rättvis men utmanande.

Dag 1
– Ankomst till Dublin Airport och transfer till hotellet
– Spela 18 hål på Portmarnock Golf Links
– Transfer till Portmarnock för incheckning på hotellet

Dag 2
– Full Irish breakfast på hotellet
– Transfer till Donabate och spela 18 hål på the Island Golf Course
– Tillbaka till hotellet

Dag 3
– Full Irish breakfast på hotellet
– Spela 18 hål på Old Portmarnock Golf Club
– Tillbaka till hotellet

Dag 4
– Full Irish breakfast på hotellet
– Spela 18 hål på Portmarnock Golf Links
– Efter golfen, avfärd till Dublin Airport och hemresa

Flyg: Arlanda- Dublin t/r
3 Nätter Bed and Full Irish Breakfast at Portmarnock Hotel & Golf Links
2 Golfrundor på Portmarnock Links
1 Golfrunda på the Island Golf Club
1 Golfrunda på Old Portmarnock
Luxury coach för flygplats transfers och golf transfers.

Boka din resa

Dublin
18°
lätt molnighet
fuktighet 57%
vind 5m/s ONO
H 18 • L 17
18°
Mån
18°
Tis
15°
Ons
16°
Tors
Weather from OpenWeatherMap