Loading...
Cape Town – Vineyard & Arabella 2016-11-24T15:50:21+00:00

Project Description

Under tio härliga dagar spelar vi fem utvalda golfbanor, besöker en vingård och bor på två underbara hotell med vackra omgivningar. Innehållet på denna resa håller otroligt hög kvalitet och du kommer att få ett minne för livet.

Boende (10 Nätter)
8 nätter Vineyard Hotel and Spa med utsikt över bergen – (inkl. frukost)
2 nätter Arabella Hotel & Spa i Deluxe Room – (inkl. frukost)

Typiskt program (exakta innehållet kan variera)
Dag 1 Avresa från Stockholm
Dag 2 Transfer från Cape Town International Airport till the Vineyard Hotel
Dag 3 Royal Cape Golf Club (inkl. range fees)
Dag 4 Clovelly Country Club (inkl. range fees)
Dag 5 Ledig dag
Dag 6 Royal Cape Golf Club
Dag 7 Ledig dag
Dag 8 De Zalze Golf Estate (inkl. range fees)
Wine Tasting Experience (efter rundan på De Zalze GC)
Dag 9 Erinvale Golf Club
Dag 10 Transfer från the Vineyard Hotel till Arabella Hotel
Arabella Golf Club (inkl. range fees)
Dag 11 Ledig dag
Dag 12 Transfer från Arabella Hotel till Cape Town International Airport

Transport
15/16 Seater Luxury Sprinter med trailer – Full Dags Service

Vineyard Hotel and Spa

Med över 200 års historia i väggarna, och bara 15 minuter från centrum och Waterfront ligger Vineyard Hotel med en fantastisk utsikt över Table Mountain.
Här finns två enastående restauranger, ett state-of-art Spa & Gym med uppvärmd utomhus och inomhuspool.
Denna vackra anläggning, med dess utsökta keramiska väggmålningar och fantastiska antikviteter är känt för sin värme och utsökta service.

Arabella Hotel & Spa

Denna lyxretreat, en timme från Kapstaden, inbjuder till andas djupt i en miljö känd för sin naturliga skönhet, enastående rum och osvikliga service. Ett internationellt prisbelönt spa, romantiska Cape Winelands och orörda stränder. En mängd olika matställen tillgodoser alla smaker.

Royal Cape Golf Club

Den äldsta banan i Sydafrika, Royal Cape bjuder på en fin utmaning, särskilt när det blåser från sydöst. I huvudsak är det en flack parkbana, med välskötta smala trädkantade fairways och väl inbunkrade greener. Den är ett nöje att spela och har en härlig utsikt över Table Mountain.

Clovelly Country Club

Inbäddat i den orörda och lugna Silverdalen nära Fish Hoek i Kapstaden ligger Clovelly Country Club, en av de finaste golfbanorna i Sydafrika, Clovelly erbjuder sina besökare en minnesvärd upplevelse och i klubben är man stolt över att ha blivit framröstad som den mest populära banan i Sydafrika av en panel från Golf Digest SA

Erinvale Golf Course

Banan är designad av Gary Player och ses som en av de bästa banorna i västra Kapprovinsen i Sydafrika. År 1996 var banan värd IGA World Cup of Golf. Banan ligger vid foten av Helderbergen. Utsikten är fantastisk. Man kan se vackra False Bay och bergskedjan Hottentots Holland i öster. Bergen skyddar banan från vinden.

Arabella Golf Club

Arabella Golf Club, Kleinmond, (strax utanför Hermanus), Western Cape gränsar till största naturliga lagunen i Sydafrika. Alla hålen är väl utformade med spektakulära vyer och denna bana är perfekt för alla golfare.

De Zalze Golf Club

Denna bana ligger framför vackra berg och omgiven av mjukt böljande vingårdar. Enligt vår mening är De Zalze en av de underskattade pärlorna i Cape Winelands!

Boka din resa