Loading...
El Rompido 2016-12-12T12:54:14+00:00

Project Description

På västra Costa de la Luz finns den populära destinationen El Rompido, som ligger en timmes bilresa från Faro flygplats och tre timmar från Malaga flygplats. El Rompido ligger vid havet och floden Rio Piedras. Anläggningen har två fantastiskt fina golfbanor. Golfklubben har varit värd för finalen på spanska touren samt andra stora golftävlingar, och rankas som en av de bästa golfdestinationerna i Andalusien. Från boendet är det bara några hundra meter till klubbhuset och båda golfbanor och det finns ingen störande bebyggelse runt golfbanorna. Till El Rompido centrum tar det bara drygt 15 minuter att promenera genom naturreservatet. Till regionhuvudstaden Huelva tar det 25 minuter med bil.

El Rompido har två riktigt bra 18-hålsbanor. Lite olika i karaktären, men båda är välskötta med snabba, ondulerade greener, stora bunkrar och strategiska vattenhinder.

Norra banan ligger en kort promenad ifrån hotellet och lägenheterna och är lite längre och tuffare, men å andra sidan är fairways bredare och mer välkomnande.

Södra banan ligger i anslutning till hotellet och lägenheterna är lite trixigare, och det gäller att placera slagen för att inte hamna ”mask” bakom träd eller utskjutande grenar. Banorna är så omväxlande att spela att en eller flera veckors vistelse aldrig känns tråkig. Det finns ingen som helst bebyggelse runt banan, förutom då vårt luxuösa hotell och våra lägenheter. Du spelar i en orörd miljö med himlen vattnet, och fåglarna som sällskap.

Boka din resa

Province of Huelva
19°
mulet
fuktighet 58%
vind 3m/s NNV
H 17 • L 13
25°
Fre
25°
Lör
26°
Sön
26°
Mån
Weather from OpenWeatherMap