Loading...
Islantilla 2016-12-12T13:48:54+00:00

Project Description

Islantilla Golf Resort Hotel ligger vid golfbanan om 27 hål med samman namn. Banan kantas av husen som tillhör Islantilla, se upp så att inte golfbollen hamnar i de privata trädgårdarna. Hotellet ligger endast 800 m. från Medelhavet. Hotellet har en egen privat ”beach club” som även har pool, bar, restaurant och flera olika sportaktiviteter som håller öppet efter säsong.

Islantilla Golf Resort är mycket uppskattat för sina fina bufféer som ingår med halvpensionen.

Hit flyger man bäst till Faro som ligger i Portugal på Algarve kusten, men det går även bra att flyga till Sevilla.

Rum Hotellet har 205 rum varav 98 standard dubbelrum, 88 juniorsviter, 7 seniorsviter och 12 bungalows/villor. Standardrummen är ca 27 kvm. smakfullt modernt inrett, badrum, hårtork, telefon, internet, säkerhetsskåp, luftkonditionering, minibar, TV samt balkong eller terrass.

Juniorsviterna, 35 kvm, samma utrustning som i standardrummen men större rum.

Senirosviter, 41 kvm, samma utrustning som ovan rum samt vardagsrum, stor terrass.

Bungalows/villor, består av 6 dubbelvillor om 70 kvm per villa. Villorna har vardagsrum, två badrum, två sovrum och stor terrass. I övrigt samma utrustning som rummen ovan.

Hotellet Pool, en stor utomhuspool och en inomhuspool. Det finns även en ”beuty farm”, gym, souvenirbutik, frisör, bastu, massage och hydromassage. Inom hotellkomplexet finns 4 restauranger, en buffé restaurang, 1 Grill a la carte, en i klubbhuset och en på ”beach club” som håller öppet efter säsong.

Hotellet välkomnar även konferensgrupper. Här finns konferensrum från mindre grupp rum till större teatersittningar upp till 200 personer.

Övriga avstånd – Faro ca. 60 km. – Sevilla 125 km. – Huelva 38 km. – Lepa 6 km. – Nacional de Donana 135 km.

Islantilla Golf Resort Hotel har en av de bästa golfbanorna i Huelva. 27 hål omgivet av det typiska landskapet på Costa de la Luz och tre 9 håls slingor som man kombinerar olika för variation. Banan stod värd för European Tour España Masters 1995. Dessutom var den år 2000 listad som en av Europas 100 bästa golfbanor av tidningen Golf Digest.

Banan har utformats för att erbjuda olika svårighetsgrader: tre 18-håls alternativ för tre olika spelupplevelser. Den blå slingan är för spelare med lågt handicap; den gröna kombinerar längd och precision, perfekt för spelare med ett medium handicap; och den gula är avsedd för spelare med högt handicap.

Golfbanan karaktäriseras av mjuka kullar, vattenhinder och utsikt över havet.

Boka din resa

Province of Huelva
19°
mulet
fuktighet 58%
vind 3m/s NNV
H 17 • L 13
25°
Fre
25°
Lör
26°
Sön
26°
Mån
Weather from OpenWeatherMap