Loading...
K-Club + Links 2016-12-07T16:21:26+00:00

Project Description

K-club + Links är ett paket som kombinerar lyxen och charmen på K-club med den ursprungliga vilda linksupplevelsen på The Island och Old Portmarnock som vi alla förknippar med golfens rötter.

K-Club, Co. Kildare, 5 ***** Stoltserar med fantastiska restauranger, K Spa, 2 mästerskapsbanor , inklusive Ryder Cup banan, Palmer Course  och en idyllisk flodmiljö, K Club utstrålar 5-stjärnigt överflöd. Vackert inredda rum med handmålade  badrum, sviter med fantastisk utsikt över området och floden Liffey.

Palmer Course, K-Club
Denna extremt charmiga bana lockar dig att ta fram det bästa i ditt spel.
Banan rankas regelbundet topp 3 bland parkgolfbanor i Irland, detta Palmerdesignade golfmekka är ett måste att spela och har varit värd för de bästa golfspelarna i världen. Ryder Cup 2006 och 11 European Open vittnar om vilken betydelse Palmer Course haft för Europeisk golf.

Smurfit Course, K-Club
Det bästa sättet att beskriva Smurfit Course på The K Club är som en inland links bana. Dock räcker inte det, banan är utlagd i ett dramatiskt landskap med vallar av sanddynor.
Banan är helt olik The Palmer Ryder Cup Course som ligger tvärs över floden Liffey och det är nästan omöjligt att göra en jämförelse då det är två helt olika upplevelser.

The Island Golf Club, Corballis, Donabate, Co Dublin
Denna vackra linksbana, isolerad från omvärlden är omgiven av Irländska sjön, Donabate stranden och Broadmeadows  flodmynning. Inbäddat mellan de högsta sanddynerna på någon linksbana i Irland kan man inte undgå att imponeras av dess karga skönhet.

Portmarnock Golf Club (Old Course)
Banan grundades 1894, och rankas konsekvent bland de bästa golfbanorna  i världen. Med en rik historia och noggrant anpassad till utvecklingen av golf i Irland, har Portmarnock stått värd för många stora mästerskap inklusive flera Irish Open Championships, Walker Cup och den irländska Amateur Close Championship. På Old Portmarnock får du uppleva en av de mest renodlade linksbanorna i världen, rättvis men utmanande.

Dag 1
– Ankomst till Dublin Airport
– Transfer till The Island Golf Club för att spela 18 hål
– Vidare till K-Club och incheckning på hotellet för middag and boende

Dag 2
– Full Irish breakfast på K-club
– Spel 18 holes på the Palmer Ryder Cup Course på förmiddagen.
– På eftermiddagen, spel 18 hål på the Smurfit Course
– Tillbaks till hotellet

Dag 3
– Full Irish breakfast på K-club
– Transfer till Portmarnock och spel 18 hål på Old Portmarnock
– Efter golfen, transfer till Dublin Airport och hemresa

Boka din resa

Dublin
18°
lätt molnighet
fuktighet 57%
vind 5m/s ONO
H 18 • L 17
18°
Mån
18°
Tis
15°
Ons
16°
Tors
Weather from OpenWeatherMap