Loading...
K-Club 2016-12-07T15:20:06+00:00

Project Description

K-club Kildare
K Club Kildare är ett lyxigt femstjärnigt hotell som har 137-sovrum och ligger på en privat sträcka utmed floden Liffey. En elegant renoverad  georgiansk herrgård från 1800-talet. 1991 omvandlades det till ett lyxhotell och country club. Öppnandet av The K Club Kildare var en milstolpe i den irländska besöksnäringen och skapade nya normer för irländsk inredning och service som är oövertraffat.

En golfresa till Irland är inte komplett utan ett besök på The K-Club, var annars kan du hitta en anläggning som stått värd för The Dubai Duty Free Irish Open 2016, Ryder Cup 2006 och 13 European Opens?
The Palmer Ryder Cup Course och The Smurfit Course nses vara två av Europas finaste Mästerskapsbanor och blev nyligen framröstade ”top ten worldwide golf resorts by CNN.”

K-Club, Co. Kildare, 5 ***** har  fantastiska restauranger, K Spa och golfbanor i världsklass, allt i en idyllisk flodmiljö, Stället utstrålar 5-stjärnigt överflöd. Vackert inredda rum med handmålade  badrum, sviter med fantastisk utsikt över området och floden Liffey.

Här kan du njuta av ren lyx och unna din kropp och själ ett besök på the K Spa, inomhuspool, privata spabad, bubbelpool och härliga behandlingar.

Palmer Course, K-Club
Denna extremt charmiga bana lockar dig att ta fram det bästa i ditt spel.
Banan rankas regelbundet topp 3 bland parkgolfbanor i Irland, detta Palmerdesignade golfmekka är ett måste att spela och har varit värd för de bästa golfspelarna i världen. Ryder Cup 2006 och 11 European Open vittnar om vilken betydelse Palmer Course haft för Europeisk golf.

Smurfit Course, K-Club
Det bästa sättet att beskriva Smurfit Course på The K Club är som en inland links bana. Dock räcker inte det, banan är utlagd i ett dramatiskt landskap med vallar av sanddynor.
Banan är helt olik The Palmer Ryder Cup Course som ligger tvärs över floden Liffey och det är nästan omöjligt att göra en jämförelse då det är två helt olika upplevelser.

Dag 1
– Ankomst till Dublin Airport
– Transfer till the K-Club och spel 18 hål på the Palmer course
– Incheckning på hotellet samt Middag

Dag 2
– Full Irish breakfast på hotellet
– Spel 18 hål på the Smurfit Course
– Tillbaks till hotellet

Dag 3
– Full Irish breakfast på hotellet
– Spel 18 hål på the Palmer course på morgonen
– Avresa till Dublin Airport

Boka din resa

Dublin
18°
lätt molnighet
fuktighet 69%
vind 5m/s V
H 16 • L 13
16°
Mån
15°
Tis
15°
Ons
16°
Tors
Weather from OpenWeatherMap