Loading...
La Quinta 2016-12-07T14:20:46+00:00

Project Description

Westin La Quinta Golf Resort & Spa
är ett 5-stjärnigt hotell med 170 rum, ett arabiskt influerat Spa, gym, golfakademi, paddeltennisbanor, stort underjordiskt garage, liksom ett brett utbud av rum för evenemang och fester.

Hotellet ligger på golfbanan så du slipper transporter helt och hållet. 15 minuter bort ligger Puerto Banús, Marbellas lyxiga hamn och ett av de största nöjescentrumen på Costa del Sol, med shoppingcenter, restauranger och barer.

La Quinta Golf & Country Club
La Quinta ligger i en fantastisk miljö med utsikt över Medelhavet och bergen som omger Benahavís Golf Valley.
Banan har stått värd för Benahavis Senior Masters och spanska Ladies Open. Golfbanan är designad av Manuel Piñero och är en av de mest attraktiva banorna i området. Den passar för alla nivåer av spelare.
La Quinta har 27 hål, uppdelat på 3 niohålsslingor, som är helt integrerade idet härliga landskapet. Det nyligen ombyggda klubbhuset är den sociala hjärtat av La Quinta. Här kan du njuta på den 500kvm stora terrassen.

Los Naranjos Golf Club
är en klassisk Robert Trent Jones Sr. design, med generösa fairways och strategiskt placerade bunkrar och vattenhinder. Greenerna, med Penn A4-gräs, är stora och svagt ondulerade. Teeytorna är långa och har fyra mätpunkter, röd, gul, vit, svart, med banlängder från 5.131 till 6.532 meter.

Los Naranjos har sedan öppningen 1977 stått värd för en lång rad stortävlingar, bl.a. Spanish Open, och rankas som en av Spaniens bästa golfbanor. Los Naranjos röstades fram som Årets Golfklubb på Costa del Sol både 2005 och 2008.

Boka din resa

Málaga
23°
lätt molnighet
fuktighet 65%
vind 4m/s SO
H 25 • L 24
25°
Mån
25°
Tis
24°
Ons
23°
Tors
Weather from OpenWeatherMap