Loading...
Onyria Palmares Resort 2016-11-24T15:50:20+00:00

Project Description

Onyria Palmares beach house hotel *****

Byggnadsarbete pågår! Hotellet öppnar i december 2016.

opbhh-corteopbhh-aerea-links

Detta 5-stjärniga hotel kommer att kallas ”Onyria Palmares Beach House Hotel”.
Hänvisningen till stranden härrör från det faktum att alla gemensamma områden ligger med utsikt över havet. Dessutom har alla 18 rum och 2 sviter sängar framför fönstren så att våra gäster kommer att vakna upp se Meia-Praia stranden.
Ordet huset antyder den mysiga servicenivån, där gästerna kommer att känna att de är hemma oavsett om de är i avskildhet i sina rum, i baren, restaurang eller i poolen. Vår grupp i Cascais, vid ”Onyria Marinha Edition Hotel” har infört denna servicestandard vilket ledde oss till att betraktas som nr 1 i Europa av Tripadvisor 2013 och nr 3 i världen! Tanken är att exakt tillämpa dessa förfaranden och normer här i Lagos (mer om Lagos här).

Hotellet kommer att ligga mellan 18:e green och drivingrangen bara 700 meter från stranden. Gästerna kommer att njuta av 180 graders panoramautsikt över bukten Lagos med den fascinerande 4km långa sandstranden ”Meia-Praia” beach som går från mynningen av ”Ria de Alvor” till den vackra stadsmuren i Lagos. Golfälskare kommer också att uppskatta live golf från sina fönster och golfare spela linkshålen strax nedanför. Dessa hål kommer att vara roliga att titta på då de beskrevs av golfarkitekten – Robert Trent Jones Jr – som en ”varmare Skottland”!

Onyria Palmares Beach House Hotel kommer att vara det första hotellet på orten.

Gästerna kommer att kunna njuta av 180 graders panoramavyer

Invid bukten Lagos har Robert Trent Jones II format en av Europas nästa stora golfbanor, Onyria Palmares Golf. Uppdraget var att bygga en 27-håls golfbana som maximerade potentialen i dess extraordinära miljö. Resultatet är en golfbana med hisnande vacker natur som är en fröjd att spela. Banan öppnade 18 hål för spel i oktober 2010 och återstående hål den 27 juni 2011.

Banan är byggd för att passa för tävlingsgolf på världselitnivå men samtidigt vara en angenäm golfupplevelse för medlemmar och turister. Det finns gott om utmaningar, om det är vad du söker – i synnerhet från vit tee! Onyria Palmares Golf består av tre nio-håls slingor som kan spelas i valfri ordning. Det geniala i utläggningen av slingorna är att, beroende på ordningsföljden, är varje golfupplevelse annorlunda. Varje nio-håls slinga – Alvor, Lagos och Praia – har sin egen karaktär och atmosfär.

Boka din resa

Faro
24°
lätt molnighet
fuktighet 64%
vind 4m/s S
H 24 • L 22
22°
Mån
22°
Tis
21°
Ons
21°
Tors
Weather from OpenWeatherMap