Loading...
Portmarnock – County Louth 2016-12-10T02:10:42+00:00

Project Description

På begäran har vi i detta paket kombinerat Dublinbanorna Portmarnock Links och The Island med en utflykt till County Louth som är en av de bäst bevarade hemligheterna i irländsk golf.

Du bor på Portmarnock Hotel & Golf Links – 4****.
På detta avslappnade och lyxiga hotell har ingenting förbisetts. Från det ögonblick du anländer, kommer den vänliga personalen ta hand om alla dina behov. Detta gör dig fri att gå på stranden, spela linksgolf, njuta av välbefinnande på skönhetssalongen eller äta läcker, lokal mat.

Detta lyxiga 4-stjärniga hotell kombinerar modern elegans med storslagenheten i ett 18-tals hem som en gång ägdes av medlemmar i Jameson Whiskey dynastin. Hotellets smarta konstruktion garanterar att alla rum har utsikt över havet, trädgården eller golfbanan .

Det ligger bara 15 minuter från Dublins flygplats, inbäddat mellan de pittoreska, exklusiva kustbyarna Malahide och Howth. Portmarnocks tågstation ligger också inom 10 minuters promenad, vilket ger dig enkel tillgång till Dublins centrum.

The Island Golf Club, Corballis, Donabate, Co Dublin
Denna vackra linksbana, isolerad från omvärlden är omgiven av Irländska sjön, Donabate stranden och Broadmeadows  flodmynning. Inbäddat mellan de högsta sanddynerna på någon linksbana i Irland kan man inte undgå att imponeras av dess karga skönhet.

Portmarnock Links
ligger vid stranden på en halvö och Bernhard Langer valde denna magnifika inramning för att utforma sin första linksbana. Tillsammans med arkitekten Stan Eby skapade de en bana som är en utmaning för alla. Banan utnyttjar till fullo sanddynorna och den naturliga terrängen för att ge en layout som tillfredsställer även den ivrigaste linksälskaren. Förhöjda tees och greener, blinda inspel och doglegs.

Mjukt böljande lyxigt fjädrande fairways som leder till stora snabba greener och 98 strategiskt utplacerade bunkrar tvingar dig att fokusera då du spelar dig fram, mellan kullar, vilt gräs och ärttörne.

County Louth Golf Club
County Louth är en av de bäst bevarade hemligheterna i irländsk golf. Detta måste vara en av de roligaste linksbanorna i Irland. Det finns inte ett svagt hål på banan och en del av hålen är storartade.

Den ligger i ett naturligt, orört havslandskap med höga sanddynor, mördande ruff, och långa hål som kräver kraftfullt spel. Banan ritades 1938 av den berömda Tom Simpson som endast behövde femtio bunkrar för banans försvar, resten tas om hand av den naturliga terrängen.

Dag 1
– Ankomst till Dublin Airport
– Transfer till the K-Club och spel 18 hål på the Palmer course
– Incheckning på hotellet samt Middag

Dag 2
– Full Irish breakfast på hotellet
– Spel 18 hål på the Smurfit Course
– Tillbaks till hotellet

Dag 3
– Full Irish breakfast på hotellet
– Spel 18 hål på the Palmer course på morgonen
– Avresa till Dublin Airport

Dag 1

– Ankomst till Dublin Airport och transfer till Portmarnock Hotel

– Spel 18 hål på Portmarnock Golf Links

– Continue to Portmarnock and check into your hotel for overnight

Dag 2

– Full Irish breakfast in hotel

– Travel to Donabate and play 18 holes at the Island Golf Course

– Return to hotel for overnight

Dag 3

– Full Irish breakfast at hotel

– Play 18 holes at the County Louth Golf club

– Return to hotel for overnight

Dag 4

– Full Irish breakfast at hotel

– Play 18 holes at Portmarnock Golf Links

– After golf, depart for Dublin Airport and flight departure

Boka din resa

Dublin
18°
lätt molnighet
fuktighet 58%
vind 4m/s O
H 18 • L 17
18°
Mån
18°
Tis
15°
Ons
16°
Tors
Weather from OpenWeatherMap