Loading...
Portmarnock Links 2016-12-08T16:26:04+00:00

Project Description

Portmarnock Hotel & Golf Links – 4****
På detta avslappnade och lyxiga hotell har ingenting förbisetts. Från det ögonblick du anländer, kommer den vänliga personalen ta hand om alla dina behov. Detta gör dig fri att gå på stranden, spela linksgolf, njuta av välbefinnande på skönhetssalongen eller äta läcker, lokal mat.

Detta lyxiga 4-stjärniga hotell kombinerar modern elegans med storslagenheten i ett 18-tals hem som en gång ägdes av medlemmar i Jameson Whiskey dynastin. Hotellets smarta konstruktion garanterar att alla rum har utsikt över havet, trädgården eller golfbanan .

Det ligger bara 15 minuter från Dublins flygplats, inbäddat mellan de pittoreska, exklusiva kustbyarna Malahide och Howth. Portmarnocks tågstation ligger också inom 10 minuters promenad, vilket ger dig enkel tillgång till Dublins centrum.

Portmarnock Links
ligger vid stranden på en halvö och Bernhard Langer valde denna magnifika inramning för att utforma sin första linksbana. Tillsammans med arkitekten Stan Eby skapade de en bana som är en utmaning för alla.

Banan utnyttjar till fullo sanddynorna och den naturliga terrängen för att ge en layout som tillfredsställer även den ivrigaste linksälskaren. Förhöjda tees och greener, blinda inspel och doglegs.

Mjukt böljande lyxigt fjädrande fairways som leder till stora snabba greener och 98 strategiskt utplacerade bunkrar tvingar dig att fokusera då du spelar dig fram, mellan kullar, vilt gräs och ärttörne.

Dag 1
– Ankomst till Dublin Airport och transfer till hotellet
– Spel 18 hål på Portmarnock Golf Links
– Till Portmarnock och incheckning på hotellet

Dag 2
– Full Irish breakfast på hotellet
– Spel 18 hål på Portmarnock Golf Links
– Tillbaks till hotellet

Dag 3
– Full Irish breakfast på hotellet
– Spel 18 hål på Portmarnock Golf Links
– After golf och transfer till Dublin Airport.

Flyg: Arlanda- Dublin t/r
2 nätter Bed and Full Irish Breakfast på Portmarnock Hotel & Golf Links
3 Golfrundor på Portmarnock Links
Luxury coach för flygplats transfers and golf transfers.

Boka din resa

Dublin
10°
lätt duggregn
fuktighet 90%
vind 5m/s OSO
H 10 • L 8
10°
Fre
8°
Lör
11°
Sön
11°
Mån
Weather from OpenWeatherMap