Loading...
Pula Golf Resort 2016-12-12T11:17:38+00:00

Project Description

Välkommen till en genuin och familjär golfresort på vackra Mallorca. Boendet består av 28 sviter intill banans klubbhus och restaurang som går i en för ön klassisk och charmig stil. I vårt förträffliga paket ingår obegränsad greenfee på Pula GC som är designad av José María Olazábal och värd för bland annat PGA European Tour Championships Classic, Mallorca Skins Game och Olazábal & Nadal Invitational.

Pula Golf Resort är beläget på en av de mest vackra och fridfulla platserna på ön. I den gamla herrgården anno 1581 ligger det som idag är hotellet och klubbens faciliteter. En vistelse här är på sätt och vis en resa till det förflutna men med alla fördelarna av dagens bekvämligheter. Pula Golf Resort har också ett magnifikt spa med en uppvärmd pool, jacuzzi, bastu, ångbad och massage för att koppla av efter en dag med golf. Mat njuter man av med stil på Café de Pula där man på uteserveringen har en härlig vy över golfbanan. En annan trevlig detalj är att man bara har några kilometer ner till havet. Här finns förutom stränder ett brett gastronomiskt utbud av kött, fisk, pasta och rätter från Mallorca.

18-håls parkbana med par 70 som har designats av Francisco Segales. En relativt platt bana med många upphöjda greener och knepiga hinder som gör den utmanande. Golfbanan öppnades 1995 och redan 2001 belönades den med ett nytt livstidsarrende och många förbättringar.
Trots att banan är så ny har den utvecklats snabbt och redan blivit känd efter att ha stått värd för många tävlingar av hög klass. Pula Golf har designats av Francisco Segalés och är en relativt platt bana där utmaningarna ligger i många upphöjda greener och knepiga hinder. Den är byggd på resterna av ett antikt gods, och banan har bevarat många naturliga inslag och erbjuder en underbar utsikt mot både bergen och havet.

Boka din resa

Palma de Mallorca
25°
lätt molnighet
fuktighet 65%
vind 6m/s SV
H 25 • L 24
24°
Mån
24°
Tis
25°
Ons
24°
Tors
Weather from OpenWeatherMap