Loading...
Vilamoura 2016-11-24T15:50:20+00:00

Project Description

Dom Pedro Golf Resort ligger bara 150 meter från stranden, 50 meter från kasinot och 200 meter från den livliga Vilamoura Marina. Perfekt för dig som vill kombinera nöje och avkoppling. Omfattande trädgårdar, utomhuspooler, spa med inomhuspool och 3 restauranger, garanterar en avkopplande semester. Dom Pedro Golf Resort bara en kort biltur från de bästa golfbanorna i Algarve, och hotellet erbjuder en Shuttle service till Vilamouras golfbanor.
Sportentusiaster kommer att vara nöjd med de olika aktiviteter du kan njuta av under din vistelse: tennis, fotboll, volleyboll, basket, bordtennis och ett fullt utrustat gym. På stranden bredvid Búzios Beach Club (hotellets restaurang och bar på Vilamouras strand) finns ett område med halmtaksparaplyer och solstolar. Exklusivt för Dom Pedros gäster.

Oceanico Victoria Course
Oceanico Victoria, är en av de bästa och mest sofistikerade golfbanorna i Europa. Stor omsorg har lagts vid att bevara våtmarker och den typiska vegetationen av johannesört , oliv och mandelträd. Flera sjöar, som upptar 13 hektar, ger vattenspeglar och reservoarer för bevattning. Banan har breda och böljande fairways, omfattande vattenhinder och skickligt placerade bunkrar. Dessutom finns det en exceptionell driving range och en putting green på cirka 2,500m². Oceanico Victoria är en unik, oförglömlig upplevelse för alla som spelar där, och har stått värd för Portugal Masters 2007-2014 samt PGA-VM 2005.

Oceanico Old Course
Denna Frank Pennink designade parkbana är en av de äldsta i regionen och är berömd över hela golfvärlden.
Den slingrar sig fram bland imponerande tallar som är det huvudsakliga hindret, över den mjukt böljande naturliga terrängen. Banan öppnade 1969 och 27 år senare renoverades och moderniserades den. Detta är en av de banor i Portugal som alltid kommer att stanna i minnet på besökande golfare.

Oceanico Pinhal Course
Ursprungligen ritad av Frank Pennink, arkitekten av den närliggande Oceanico Old Course. Flera förbättringar har gjorts genom åren, den mest betydelsefulla av Robert Trent Jones Sr 1985. Banan kännetecknas av böljande parkterräng täckt med många paraplytallar och atlanttallar som kantar många fairways. Dammar och en bäck spelar in på fem av hålen. Klubbhuset blev helt renoverat och moderniserat vid millennieskiftet och från den stora verandan kan man njuta av en utsikt över den utmärkta driving rangen och träningsfaciliteterna.

Oceanico Millenium Course
Milleniumbanan är en mer öppen layout, även om vissa hål (den 3: e till 7: e) slingrar sig mellan tallar och liknar grannbanorna Old Course och Pinhal. I detta område är fairways smalare och kräver större noggrannhet, medan resten av banan har ett öppet landskap som berikas av sjöar på några av hålen. Tillkomsten av Oceanico Millennium gjorde Vilamoura till en av de främsta – om inte DEN främsta av europeiska golfdestinationer.

Boka din resa

Faro
17°
klar himmel
fuktighet 63%
vind 3m/s V
H 17 • L 16
20°
Fre
21°
Lör
23°
Sön
20°
Mån
Weather from OpenWeatherMap